A Flawless Smile

Ouhai!


Hi, you're the luckiest , welcome to Dracula port. Be nice here. Do follow, or I'll hunt you, aha. Thanks buddy ;)


Home About
Follow me! ;)
Ma Love

Big Claps


Done by: Zee

Intan Zuliana ♥

Assalamualaikum and hi guys ♥.♥ Hihi, k nak straight to the people. Uhuks uhusk. Last post aku dah perkenalkan seorang yang penting dalam hidup aku aite? Si Syukri senget tu :3 And kali ni aku nak kenalkan lagi seorang permata intan payung berlian emas yang lagi penting jugak dalam hidup aku, hihi. Nak tahu siapa? Haaaa tu haa budak yang omey dalam gambar dekat atas tu. Nampak tak? Haa nampak kan? Good :* Nama dia Intan Zuliana but better with Gegirl and Lily ;) Dia nih kan hyper active gila babun tahap cipanzi bertumbuk dengan babun kalah kan monyet namun tetap dimenangi oleh Atomen De'Lover aku ♥ Eh? Kk fahamkan maksud aku yang aku nak translate kan betapa hyper active comelnya dia? Agooooood :* Evenly dia hyper gilaaaaaaaaaaaaaa pun, dia ni tetap pemalu bila berhadapan dengan seseorang tu kekadang :B Kan Lily kan? Hahahaha :p Rindunyaaaaaaaaaaa dekat dia :'D Dulu time kiteorang semua still duduk dekat Damai sesama, tiap-2 hari jumpa, tiap-2 malam lepak. But now? Hell yeah, seminggu sekali tu pun kalau aku keluar KL ah -.- Sebab keluar dengan deorang sekali, kalau aku tak keluar? Harapan weh nak ketemunya pun. Waduhh-2, kangen sama waktu-2 dulu. Hahaha :'D Andd, nak tahu sesuatu tak? Si Lily ni akan masuk ujibakat rancangan Idola Kecil yang disiarkan dalam Tv9 tu Ahad ni dekat Putrajaya 14.10 ni :) Hee, wish she luck eh guys? Thanks :* Dear Lily, trust me kau mesti boleh buat punya lah :D Ala, hobi kau kan menyanyi? Hee. Carta Hati kan lagu pilihan kau Ahad ni? Wuuu, senang je tu bagi kau :p Uhuks. Goodluck. Aku dengan Cika always support kau tak kira apa pun jadi :D Eceh :p Hahaha. Goodluck goodluck ♥ Whewwww, and nak tahu sesuatu tak? Tadi petang kannnnn, Lily buatkan aku satu gambar bergerak :B Cantikkkk ohshemmmmm lagi lawaaaa :D Heee, Nak tengok tak? Nahhhh :B


Cantikkan? Heee. I sayang you jugak Lily :D Uhuks. So sampai sini je ah entry aku kali ni :) Hihi. Thanks read, nanti singgah membaca lagi kay? Thanks, bye ♥

Hi, Lily wa sayang lu gila and miss you like crazy you know? Haha :*