A Flawless Smile

Ouhai!


Hi, you're the luckiest , welcome to Dracula port. Be nice here. Do follow, or I'll hunt you, aha. Thanks buddy ;)


Home About
Follow me! ;)
Ma Love

Big Claps


Done by: Zee

Cinta Platonik ♥

Assalamualaikum, haa hari nih ada cerita sikit :3 Ehee. Korang tahu tak apa itu "Cinta Platonik" ? Pernah dengar? Kalau tengok movie HACKS mesti pernah kan kan? Aha. Movie tu best, dua kali aku ulang tengok movie tu dekat Radio Gempak. Sorry aku baru tengok jea, kesah? Ok. Part paling sadis bagi aku, time Mukhlis dengan Murni nak sambut Anniversary Cinta Platonik deorang, muncul si Iqwal menyebabkan deorang tak sempat sambut anniversary deorang. Mesti terluka gila hati Mukhlis time tu. And selanjutnya mohon tonton sendiri, movie HACKS nih ramai orang cakap lebih menyentuh dan mendalam dari Ombak Rindu serindu korang tu :p Aha.

Ok done back to tittle. Cinta Platonik ni ialah, cinta yang menjelaskan satu perhubungan intim, lebih dari sekadar kawan antara sepasang lelaki dan wanita tanpa sebarang tarikan seksual ataupun fizikal. Selalunya Cinta Platonik nih berlaku antara kita dengan seseorang yang kita terlalu rapat sehingga kan orang sekeliling beranggapan hubungan kita lebih dari sebuah persahabatan. Usually, if salah seorang daripada pasangan tersebut ada affair dengan orang lain, pasti ada yang terguris hati aite? Tapi takde apa yang boleh diperkatakan, sebab tak ada sebarang pengakuan diantara mereka. But sometime, perasaan cinta memang tak wujud, 

Btw, lebih baik kita tengok pasangan kita tu bahagia dengan pilihan dia aite? :) Lagipon takot sekiranya ikatan persahabatan akan longgar atau hilang jika ada pengakuan aite? Aha. Tahu kenapa aku cerita benda alah nih? Sebab benda nih berlaku antara aku dengan dengan seorang lelaki. Heww, what I know is, he totally happy with his girl. And absolutely its make me fell happy to :') 

Bila kita sayang kan seseorang, biar dia pilih and terima apa jua pilihan dia. And, bila kita cinta atau suka kan seseorang, kita akan selalu tunggu dia dengan setia dan tulus. Ini dinamakan Mencintainya dengan sederhana