A Flawless Smile

Ouhai!


Hi, you're the luckiest , welcome to Dracula port. Be nice here. Do follow, or I'll hunt you, aha. Thanks buddy ;)


Home About
Follow me! ;)
Ma Love

Big Claps


Done by: Zee

Hi? Im back! :D


Sooooooo Hai semua :3 Em, lama gilaaa tak update blog :3 Rasa kekok, tak tahu cemana nak tulis pon ada xD Hahahaha. I miss you sooooooooooooo much blogger :* Rasanya tahun ni aku tak pernah update pun lagi en? Last aku update blog was last year :3 Wuuuuuuuuuuu, tahun ni aku jarang mengadap lappy sebab tu ah tak pernah update apa apa, lagipun kalau aku mengadap lappy ni, selalunya kejap jee. Dah tak minat ah nak mengadap lelama ni :3 Hamboi, hahahah xD Rasanya nanti aku nak buat balik ah blog ni :) Hihih, InsyaAllah :D Eh btw, hi readers semuaaaaaaaa, sihat? :D So how's 2013? Dah nak habiskan tahun ni? Rasa macam everything happen so fast this year. And toooooo many sweet and bitter memories this year :') The most sweetest memories for me, em hm whole week spent time dekat rumah Farid and his Family xD I dont know why, memang tak boleh lupa langsung minggu tu. Hihi xx Alhamdulillah, evenly we're nothing right now, kiteorang still contact macam biasa, mesra macam dulu and so on :p wuuuu, dindu ah plakplak xD Eh :3 Kahkahkah. And memori paling pahit yang aku lalui tahun ni, is when I lost my own best bestfriend ever :'> Hanya tuhan yang tahu macam mana perasaan aku :'> Ya Allah, rindunya dengan dia! I wish I could turn back the time. Macam'2 masalah aku hadapi, macam'2 benda aku korban kan but lastly, Im still lost her :') Nevermind. Sekarang ni pun, terasa macam perlahan'2 aku hilang lagi seorang sahabat yang sentiasa ada dengan aku dulu. Yang sentiasa akan tanya "Kau okey wa?" "Ada masalah?" I miss those question :( Rindu nak melawak dengan dia. Rindu nak dia tarik hidung aku. Rindu nak main rambut dia. Rindu nak kena paksa makan. Rindu nak dia suap makan. Rindu semuanya tentang dia.. Hm. Sekarang? Semua tu entah mungking berulang ke tak lagi, hm :') Nevermind. Mungkin aku sendiri ada salah silap. Between, people come and go. Hanya perlu redha dan rela. May you guys happy bestfriend :') Abaikan. Gentle tahun ni serabut sangat'2 :< Nak sangat diri aku yang dulu, yang tak hiraukan orang lain. Selfish. Yes I miss the old me. Yang tak hiraukan perasaan orang, perasaan aku jee penting, hati aku lagi penting. I want the old me :< Penat jaga hati orang, penat ambil hati orang. Hati aku? Terabai :< Tapi takapa, even apa pun yang terjadi, aku akan sentiasa kuat untuk hadapi :) Well, lemah untuk apa? Allah sentiasa ada untuk kita kan? :D Hee. Walau apa pun yang dah berlaku, I'm still standing here with smile on my lips just because my family is always here for  me  Hihi xx  Rasanya sampai sini jee kot. Mata guwaaaaaaaa pun dah rabak, tak tidur lagi bhai :3 Ingat pukul 6 nak tunggu Apidd bangun then terus tidur, tapi terlajak pulak sebab nak update benda alah ni punya pasal ah xD wuuuuuuuuuu. Thankyou and bye readers cecomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllll :*

♥Well cepatnya 2013 dah nak habis kan? :< Hm hm, nevermind. Apa pun yang berlaku dalam tahun ni, semuanya pasti akan ada hikmak disebalik semua itu ♥ Thanks for those yang muncul dalam hidup aku tahun ni. For those who leave me, Imissyou guys. And for those who still here for me, thanks for being apart of my life ♥ And most fully thankyou for keep giving me spirit, always here for me, and never give up with me. My best friend, best partner, best TTM ever :p Muhamad Shaffiq ♥ Hahaha. Again, thankyou ♥ Byeeeee guyssssss! :D